Online toeristische Wegwijzer voor Zuid-Limburg

Voorpagina » Nieuws » Cultuur » Online toeristische Wegwijzer voor Zuid-Limburg

Visit Zuid-Limburg stelt gratis haar nieuwe ‘Online Wegwijzer Zuid-Limburg’ – in vaktermen een widget – beschikbaar voor alle toeristisch-recreatieve ondernemers die daar belangstelling voor hebben. Met deze nieuwe techniek kan elk bedrijf uit de branche haar gasten actuele toeristische informatie aanbieden over bijvoorbeeld activiteiten en routes in de omgeving. Visit Zuid-Limburg houdt de toeristische informatie vervolgens actueel. “Bijkomend voordeel is ook, dat bezoekers nieuwe onbekende parels in ons gebied kunnen ontdekken. En dat is weer goed voor de spreiding in het gebied, zeker op hoogtijdagen geen overbodige luxe,” aldus Anya Niewierra, algemeen directeur Visit Zuid-Limburg.

Eenvoudig te installeren
Door het plaatsen van een van de beschikbare banners op de eigen website, kan de ondernemer een bezoeker direct toegang geven tot de Online Wegwijzer met informatie over Zuid-Limburg. De informatie die de bezoeker te zien krijgt, bepaalt het bedrijf zelf in vier eenvoudige stappen. Aanvragen kan gratis, eenvoudig en snel via partners.visitzuidlimburg.nl (https://partners.visitzuidlimburg.nl/voor-partners/online-wegwijzer-zuid-limburg/).

Webinar
Op dinsdag 9 november a.s. om 11.00 uur organiseert Visit Zuid-Limburg een Webinar voor geïnteresseerde ondernemers die hun informatievoorziening graag uitbesteden. In deze online sessie van 30 minuten toont Visit Zuid-Limburg dat het installeren van deze nieuwe techniek eenvoudig en snel gaat. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor 8 november via corporate@visitzuidlimburg.nl.