E-learning / online cursussen


Op het digitale 1Valkenburg platform bieden we voor instellingen, organisaties en individuen binnen de gemeente Valkenburg aan de Geul die zich bezig houden met Kunst, Cultuur en Historie ook de mogelijkheid om (gratis) online cursussen / e-learnings aan te bieden.

Het draagvlak voor Kunst, Cultuur en Historie kun je mede vergroten door creativiteit en kennis te vergoten en mensen met elkaar en het onderwerp te verbinden .

Wij bieden ons eigen en gratis e-learning / online cursus platform aan!

In principe kun je van elk ‘kennis’-onderwerp of ‘kunde’-onderwerp een online cursus / e-learning maken. Iedereen met bepaalde “kennis” of “kunde” op het gebied van Kunst, Cultuur en Historie kan dat samen ontwikkelen met ons. Betreffende “leraren” zouden het kunnen zien als een gratis online ‘beginners’-cursus op ons platform om vervolgens live-vervolg cursussen elders te kunnen geven. 

Neem als voorbeeld een kunstenaar die bronzen beelden maakt, je kunt heel goed een (gratis) basis cursus “bronzen beelden maken” online geven. Dit zal voor cursisten die geïnspireerd raken zéker trekken naar een “vervolg-cursus” die dezelfde kunstenaar in z’n atelier kan geven (eventueel betaald).

Neem contact met ons op via cursus@1valkenburg.nl