Nur Deutsche Wellle geeft op 2 juli  twee concerten in Openluchttheater

Voorpagina » Nieuws » Cultuur » Nur Deutsche Wellle geeft op 2 juli  twee concerten in Openluchttheater

Vrijdag 2 juli aanstaande is de bekende Limburgse groep ‘Nur Deutsche Welle’ te beluisteren in het Openluchttheater. Bijzonder hierbij is dat de zangeres van de band, Birgit Ingen Housz afkomstig is uit Valkenburg aan de Geul. Zij verheugt zich dan ook enorm. “Ik vind het echt te gek dat ik in Valkenburg mag optreden. Jarenlang heb ik met veel plezier in de Passage gewoond. Mijn  familie woont hier nog steeds, zeker twee tot driemaal per week ben ik in Valkenburg te vinden. Het Openluchttheater is een geweldig mooie plek om muziek te mogen maken. Ik kan niet wachten tot het zover is,” aldus de razend enthousiaste zangeres van de band. 

Extra voorstelling
Door de versoepelingen kan het OLT 250 bezoekers ontvangen.  De geplande voorstelling die om 20.30 uur begint, was binnen een mum van tijd uitverkocht. Vandaar  het besluit om een extra voorstelling te organiseren, deze begint om 18.30 uur. Kaarten hiervoor zijn te verkrijgen via de website van het Openluchttheater. 

Birgit Ingen Housz

Muziekgenre en bandleden
Nur Deutsche Welle speelt originele ‘Neue Deutsche Welle’ uit de jaren ’80 en ’90 van de vorige eeuw. Nena, Falco, Peter Schilling, Nina Hagen en vele anderen komen voorbij.
De bandleden zijn: Birgit Ingen Housz en Erik Moonen (zang), Pieter Vermeulen (gitaar, zang), Geert Keysers (toetsen), Simon Roelofs (bas) en Robin Zalm (drums).

Bekijk beneden ‘Nur Deutsche Welle’