Ingezonden brief van Buurtraad Emmaberg

Voorpagina » Nieuws » Cultuur » Ingezonden brief van Buurtraad Emmaberg

De redactie van TV Valkenburg ontving onderstaande reactie van ‘De Buurtraad Emmaberg’ op een publicatie rond de parkeerproblematiek langs de N590. TV Valkenburg plaatst de reactie integraal.
————————–
Beste redactie,
Het feit dat de VVD aandacht vraagt voor de N590 geeft maar weer eens aan dat dorpspolitiek nog altijd de overhand heeft in de raad van de Gemeente Valkenburg. Al tientallen jaren vragen de bewoners van de kern Emmaberg om aandacht voor de soms zeer gevaarlijke situaties op de Emmaberg. De verkeersveiligheid heeft steeds meer te lijden, terwijl de achtereenvolgende colleges van de gemeente Valkenburg op geen enkele wijze aanstalten maken om ook maar een cent vrij te spelen om iets te doen aan de inrichting van de Emmaberg.

Het laatste staaltje van een vergeten buurt is het Groenbeleidsplan van de gemeente waarin ambtenaren en college “vergeten” dat de kern Emmaberg ook een buurt is van de gemeente Valkenburg. De kern Emmaberg wordt met geen woord genoemd!
Chapeau VVD dat zij in ieder geval voor EEN buurt opkomen. Wellicht kan de VVD ook eens op de Emmaberg/Nieuweweg komt kijken?
De Buurtraad Emmaberg
————————–
De redactie van TV Valkenburg neemt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze ingezonden brief. TV Valkenburg geeft kijkers de mogelijkheid om hun mening weer te geven en plaatst uitsluitend de inhoud van de brief.