Culturele avond in Beemde Broekhem

Voorpagina » Nieuws » Cultuur » Culturele avond in Beemde Broekhem

Ook dit jaar organiseren de Kring Valkenburg & Heuvelland van het LGOG, de afdeling Valkenburg van het IVN en de afdeling Valkenburg van Veldeke een avond met drie korte presentaties van elk ongeveer een half uur. Het programma voor 9 november a.s. vanaf 20:00 uur in gemeenschapshuis De Beemde in Broekhem ziet er als volgt uit:

IVN
De presentatie van Armand Harings heet “De druppel” en heeft betrekking op ieders eigen houding ten opzichte van de natuur en hoe ermee om te gaan. De watersnood in Valkenburg is hierbij het uitgangspunt. Wat ging fout en hoe nu verder?

Veldeke
’t Aandeil van Veldeke-krink-Valkeberg tiedes de Culturele drie-vereiniginge-aovend op 9 november a.s. in ’t Jeuggeboew in Brokem besjteit oet ’n optrae van Ruud Verhoeven mèt Limburgse chansons. Ruud Verhoeven ies zenger, entertainer en columnis (pseudoniem Francoise).

LGOG
De titel van de korte lezing van bestuurslid Willem Ubaghs luidt ‘Scherven spreken’. Deze presentatie gaat over de aardewerkproductie in het Belgische Raeren gedurende de 15e, 16e en 17e eeuw.

De avond is ook toegankelijk voor niet-leden.