Beppie Kraft: ‘Ik heb Pierre moeten beloven door te gaan’

Voorpagina » Nieuws » Beppie Kraft: ‘Ik heb Pierre moeten beloven door te gaan’

Beppie Kraft wordt volgende maand 77 jaar. Collega-artiest Frans Theunisz heeft de 7×11 jaar begin dit jaar al bereikt. Samen treden ze binnenkort op in Oost-Maarland om het te vieren. Dat zegt ze bij Heuvelland Vandaag.

Belofte
Het hoeft volgens Beppie niet altijd een groot publiek te zijn waarvoor ze optreedt, zoals het concert dat ze in 2012 gaf in Ahoy. Met evenveel plezier treedt ze voor veel minder mensen op zoals ze dat nu doet bij diverse zorginstellingen, zo laat ze weten in het praatprogramma Uitgelicht Heuvelland. Ze wisselt optredens af met het verblijf in Spanje waar ze volledig tot rust komt. De zangeres moest een tijd van long covid herstellen. Maar voelt zich nu weer fit. Ook na het overlijden van haar man, vijf jaar geleden, was het een moeilijke periode, maar voor zijn dood moest ze hem beloven om door te gaan met zingen.

Concert
Tijdens het concert met Frans Theunisz dat op 3 juni gepland staat, kan het publiek beiden komen feliciteren. Er staat ook een duet, in de vorm van een ouderwets marsnummer, op het programma. Ook andere artiesten zoals Ziesjoem en John Tana komen langs. Inmiddels zijn er enkele duizenden kaarten verkocht.

Bron: Heuvelland Vandaag