Allerheiligen- en Allerzielenvieringen in de gemeente

Voorpagina » Nieuws » Cultuur » Allerheiligen- en Allerzielenvieringen in de gemeente

Oud-Valkenburg
Zaterdag 30 oktober om 19.00 uur een H.Mis met aansluitend zegening van de graven.

Sibbe-IJzeren
Zondag 31 oktober een viering om 13.30 uur met aansluitend zegening van de graven.

Schin op Geul
Zondag 31 oktober een viering om 15.30 uur met aansluitend zegening van de graven.

Valkenburg
Zondag 31 oktober een gebedsdienst om 16.00 uur  op de begraafplaats aan de Cauberg met aansluitend zegening van de graven.

Schin op Geul
Maandag 1 november Allerheiligenviering met een H. Mis om 9.00 uur.  

Valkenburg
Maandag 1 november Allerheiligen met een gebedsdienst om 19.00 uur met het uitreiken van het Allerzielen-gedachteniskruisjes.

Schin op Geul
Dinsdag 2 november Allerzielen met een H. Mis om 9.00 uur. 

Broekhem
Zaterdag 30 oktober om 17.00 uur zegening van de graven en urnen op de begraafplaats Broekhem – Bosstraat. Om 17.30 uur H.Mis met het voorlezen van de namen van de overledenen die vanuit de kerk van Broekhem naar de laatste rustplaats zijn begeleid; tevens wordt voor hen een licht ontstoken en het Allerzielenprentje uitgereikt.

Berg en Terblijt
Zondag 31 oktober om 15.00 uur H.Mis met het voorlezen van de namen van de overledenen die vanuit de kerk van Berg en Terblijt naar de laatste rustplaats zijn begeleid. Tevens wordt voor hen een licht ontstoken en het Allerzielenprentje uitgereikt. Aansluitend worden alle graven en urnen op de kerkhoven naast en tegenover de kerk en op begraafplaats “De Lange Akker” gezegend.

Houthem St.Gerlach
Zondag 7 november om 15.00 uur is het Allerzielenlof met het voorlezen van de namen van de overledenen die vanuit de kerk van Houthem naar de laatste rustplaats zijn begeleid. Tevens wordt voor hen een licht ontstoken en het Allerzielenprentje uitgereikt. Daarna worden alle graven en urnen op het kerkhof voor de kerk gezegend.