Witgoedartikelen voor getroffenen watersnoodramp

Voorpagina » Nieuws » Cultuur » Witgoedartikelen voor getroffenen watersnoodramp

Watersnoodfonds Limburg organiseert op zaterdag 18 december en vrijdag 21 januari a.s. uitgiftedagen voor mensen die in aanmerking komen voor gedoneerd witgoed. In augustus hebben zowel Omroep MAX als Stichting “Limburg oet de Drup” geld en middelen ingezameld voor inwoners, ondernemers en instellingen in Limburg die schade hebben opgelopen tijdens de watersnoodramp.

Burgemeester Daan Prevoo van neemt goederen in ontvangst van Jaap Meeldijk, Brandmanager Whirlpool Corporation

Loods in Maastricht
Tijdens de tv-uitzending van Omroep MAX op woensdag 7 augustus jl. werd naast geld ook witgoed gedoneerd voor de getroffenen. Op dinsdag 16 november jl. arriveerden de eerste drie vrachtwagens, vol met o.a. wasmachines, koelkasten en drogers. Onder toeziend oog en helpende hand van burgemeester Prevoo werd alle witgoed in een loods in Maastricht opgeslagen.

Aanmelden via website
Wie aanspraak denkt te maken op het witgoed, kan zich via deze website  melden door online een formulier in te vullen. Deze aanvraag staat los van eerdere aanvragen via het fonds. Na toekenning krijgt de aanvrager een bevestigingsmail, waarmee hij/zij zich op de uitgiftedagen kan  melden bij de betreffende locatie.

Foto watersnoodfondslimburg.nl