Wateroverlast: Ticketprijs ‘Limburg Oet De Drup’ verlaagd

Voorpagina » Nieuws » Cultuur » Wateroverlast: Ticketprijs ‘Limburg Oet De Drup’ verlaagd

Om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor het noodfonds, was de stichting van mening dat een ticketprijs van €50,- realistisch was. Gebleken is dat deze prijs wellicht te hoog is. Vandaar dat er is gekozen om de ticketprijs te verlagen.
Woensdagavond 25 augustus a.s. vindt in het Kuurpark in Valkenburg een grootschalig benefiet-evenement plaats om de getroffenen van de watersnoodramp een hart onder de riem te steken én om geld in te zamelen voor instellingen en ondernemers van heel Limburg die schade hebben opgelopen gedurende deze ramp.

100% van de inkomsten van het evenement, dus ook de entreeprijs, komt ten gunste van het noodfonds. “Ons doel is en blijft om veel geld op te halen voor gedupeerden van de ramp. Daarnaast willen we zoveel mogelijk mensen een fijne avond te bieden. Vandaar dat we ervoor hebben gekozen om de prijs te verlagen naar € 20,-. Op deze manier kunnen we meer mensen een prachtig evenement bieden.”, aldus Leon Keppels, voorzitter van de stichting. “In totaal kunnen maximaal 1.500 personen live genieten van het 4,5 uur durend programma.”

Line-up
Veel Limburgse of in Limburg wonende artiesten hebben aangegeven belangeloos op te treden tijdens het evenement. Hieronder in alfabetische volgorde opgesomd: Andy & Roy – Beppie Kraft – Big Benny – Christel en Quinn – Emma Kok (winnares The Voice Kids 2021) – Erwin – Frans Theunisz – Gé Reinders – Janse Bagge Band – Krach van Limburg – Limbo Project – Lucas & Steve – Marco Bakker – Marjolein Heijltjens – Marleen Rutten – Martin Hurkens – Minsekinder – Phil B en Daan Prevoo (Burgemeester Valkenburg a/d Geul) – Pruuf Mar – Stef Classens – Ziesjoem.

Dit benefietconcert zal tevens live via TV Valkenburg uitgezonden worden.