Wateroverlast: Lucas & Steve en Marco Bakker headliners concert Limburg oet de drup

Voorpagina » Nieuws » Cultuur » Wateroverlast: Lucas & Steve en Marco Bakker headliners concert Limburg oet de drup

Lucas & Steve en Marco Bakker zijn de headliners voor het concert ‘Limburg oet de drup’ dat op woensdag 25 augustus vanaf 19:00 uur in het Kuurpark op de Cauberg wordt gehouden. Daarnaast staan Andy & Roy – Beppie Kraft – Big Benny – Christel en Quinn – Emma Kok (winnares The Voice Kids 2021) Erwin – Floortje Hover en Stan Smeets – Frans Theunisz – Gé Reinders, Janse Bagge Band – Krach van Limburg – Limbo Project – Lucas & Steve – Marco Bakker – Marjolein Heijltjens Marleen Rutten – Martin Hurkens – Minsekinder, Phil B. en Daan Prevoo (Burgemeester Valkenburg aan de Geul) – Pruuf Mar – Stef Classens – Ziesjoem ook op het podium vandit benefietevenement om de getroffenen van de watersnoodramp een hart onder de riem te steken én om geld in te zamelen voor ondernemers in heel Limburg die schade hebben opgelopen.

Inzameltour
Zaterdag 21 augustus organiseert de stichting een “Limburg oet de Drup inzameltour” van Noord- tot Zuid- Limburg. Tijdens deze tour krijgt men de gelegenheid om donaties te overhandigen middels een leuk cheque. Houd onze website www.limburgoetdedrup.nl in de gaten voor de stopplaatsen van de tour.

Doel
De organisatie heeft zich ten doel gesteld om een noodfonds te creëren dat hulp kan bieden aan instellingen en bedrijven die buiten de boot vallen van verzekeringen of overheidssteun. Ook zullen er initiatieven ontplooid worden om vrijwilligers die geholpen hebben tijdens de watersnoodramp op gepaste wijze te bedanken. Als laatste, en misschien wel belangrijkste doel, wil de organisatie een leuke avond organiseren voor de mensen in Limburg. “Als je ziet hoe heel Limburg zich samenpakt om gedupeerden te helpen, op welke manier dan ook, dan wil je graag iets teruggeven aan iedereen die zijn steentje bijdraagt”, aldus Leon Keppels, voorzitter van de stichting Limburg oet de Drup.

Live-stream
Het evenement start woensdag 25 augustus om 19.00 uur live vanuit het Kuurpark in Valkenburg. Daarnaast wordt er een livestream uitgezonden, die tevens wordt uitgezonden door diverse regionale en provinciale zenders. Verdere informatie over hoe men de livestream kan bekijken en de mogelijkheid om te doneren is te vinden op de website www.limburgoetdedrup.nl