Wateroverlast: Kaarten voor Kindervallei

Voorpagina » Nieuws » Cultuur » Wateroverlast: Kaarten voor Kindervallei

De overstromingen in Limburg hebben ook de Kindervallei hard geraakt. De ‘kunstZussies’ willen iets doen om dit prachtige Ronald MCDonald huis te steunen. Daarom is er nu de actie Kaarten voor Kindervallei.

De kunstZussies zijn Rosalie Royen en Maike Jansen-Oosterbaan. Twee goede vriendinnen die samen kunst maken om mensen te inspireren en blij te maken en vooral om goede doelen te steunen. Zij ontwierpen vier vrolijke kaarten, geïnspireerd door Hundertwasser, de architect van de Kindervallei en natuurlijk door de kinderen die daar komen.

Kaart Kindervallei

Hulp
“We weten hoe ontzettend belangrijk dit Ronald McDonald vakantiehuis is voor de zieke kinderen en hun ouders en familie. Daarom wilden we iets doen om te helpen. De kaarten moeten geld opleveren, maar we hebben er wel vrolijke plaatjes van gemaakt zodat je ze kan sturen om iemand blij te maken.”

De kaarten zijn te koop in setjes van 4 (incl. enveloppen) voor € 12,50. Daarvan gaat € 10,00 direct naar Kindervallei en € 2,50 naar de drukker. De kunstZussies zoeken nog een drukker die bereid is het drukken van de kaarten te sponsoren.


Bestellen

De kaarten zijn te bestellen via http://www.kunstzussies.nl, Instagram @kunstzussies of via kunstzussies@icloud.com