Vrijwilligersdag op zaterdag 9 oktober in Cascade Vilt

Voorpagina » Nieuws » Cultuur » Vrijwilligersdag op zaterdag 9 oktober in Cascade Vilt

De vrijwilligersdag is altijd een leuke, gezellige en informele dank-je-wel dag voor alle vrijwilligers uit de gemeente Valkenburg aan de Geul. Dit jaar met een andere invulling. De vier organiserende instellingen – Kunst- en Cultuurraad Valkenburg, gemeente Valkenburg aan de Geul, Sportraad en e Vrijwilligerscentrale – willen op zaterdag 9 oktober 2021 op verschillende tijdsblokken onder het genot van koffie/thee, een hapje en een drankje iedereen gezellig kan bijpraten over van alles en nog wat.

Cascade in Vilt
De Vrijwilligersdag wordt in gemeenschapshuis Cascade Vilt georganiseerd. Deelnemers worden in een van de drie tijdsblokken, te weten van 10.00 tot 12.00 uur, 12.30 tot 14.30 uur of van 15.00 tot 17.00 uur ontvangen. Gelet op het beperkte aantal plekken dient u zich voor een van deze mogelijkheden op te geven. Maak hiervoor gebruik van het aanmeldingsformulier via de gemeentelijke website: www.valkenburg.nl/vrijwilligersdag

Vanwege COVID-19 wordt de dag onder voorbehoud gepland. Daarbij wordt strikt rekening gehouden met alle gestelde maatregelen vanuit het RIVM en de overheid.