VRIJWILLIGERSDAG 2021

Voorpagina » Nieuws » VRIJWILLIGERSDAG 2021

Beste instelling, beste vereniging,

De vrijwilligersdag is altijd een leuke, gezellige en informele dank-je-wel dag voor alle vrijwilligers uit de gemeente Valkenburg a/d Geul. Echter gelet op de enorme wateroverlast, met alle gevolgen vandien, hebben wij na goed overleg besloten om toch de vrijwilligersdag 2021 te organiseren en daarbij een totaal andere invulling aan deze dag te geven.

Wij willen op zaterdag 9 oktober 2021 verschillende momenten organiseren waar we onder het genot van koffie/thee, een hapje en een drankje gezellig kunnen bijpraten over van alles en nog wat.
Wij willen jullie ontvangen in gemeenschapshuis Cascade te Vilt. Dit kan dan in een van de 3 tijdsblokken, te weten van 10.00 uur tot 12.00 uur, 12.30 uur tot 14.30 uur of van 15.00 uur tot 17.00 uur. Gelet op het beperkte aantal plekken dient u zich voor een van deze mogelijkheden op te geven. Maak hiervoor gebruik van het aanmeldingsformulier via de gemeentelijke website:

www.valkenburg.nl/vrijwilligersdag

Vanwege COVID-19 wordt de dag onder voorbehoud gepland en houden we daarbij strikt rekening met alle gestelde maatregelen vanuit het RIVM en de overheid.

Wij hopen er, ondanks de ellende die Valkenburg dit jaar ten dele is gevallen, samen met jullie wat moois van te maken.
Wacht niet te lang met inschrijven gelet op de beschikbare ruimte.

Tot dan!

Hartelijke groet,
Namens de werkgroep van de Vrijwilligersdag 2021