Vincentiusvereniging geeft mensen een kerstpakket

Voorpagina » Nieuws » Cultuur » Vincentiusvereniging geeft mensen een kerstpakket

Dit jaar is voor veel mensen een jaar geworden vol onzekerheden, veroorzaakt door onrust in de wereld, de grote stijging van kosten voor levensonderhoud en met name door de stijging van de kosten voor energie. Daarom organiseert de Vincentiusvereniging Valkenburg weer een kerstpakkettenactie voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Het bestuur van de Valkenburgse Vincentiusvereniging nodigt inwoners uit om mee te denken over wie er een kerstpakket verdient. Kent u in Valkenburg aan de Geul iemand die eenzaam, alleen of door omstandigheden in een moeilijke financiële situatie is terechtgekomen of kent u een gezin dat de eindjes maar moeilijk aan elkaar kan knopen?

Stuur dan hun naam, adres en uw motivatie waarom deze persoon of dit gezin een kerstpakket verdient vóór 8 december a.s. naar vincentiusverenigingvalkenburg@gmail.com of bel naar 06 10 62 25 55. Het bestuur beoordeelt na ontvangst wie er in aanmerking komt voor een pakket. Informatie wordt vertrouwelijk behandeld, de privacy wordt dus gewaarborgd.