Veel sfeervolle vastelaovesprogramma’s bij TV Valkenburg

Voorpagina » Nieuws » Cultuur » Veel sfeervolle vastelaovesprogramma’s bij TV Valkenburg

De gehele ‘vastelaovend’ kunt u thuis genieten van sfeervolle vastelaovesprogramma’s die de redactie voor u heeft uitgezocht. Dit is ons spoorboekje van zondag tot en met woensdag:

Vastelaoveskaffee
5 – laatste aflevering van de serie gemaakt in 2020 met muziek gepland op:
zondag, maandag, dinsdag en woensdag op ieder uur;

Finale Buuttekampioenschappen 2020 wordt alleen op Aswoensdag om 11 – 16 – 21 uur uitgezonden;

Groate Optoch van 2020 wordt op maandag 15 februari 2021 uitgezonden om 11:00 – 16:00 en 21:00 uur;

Groate Optoch 2000 wordt op dinsdag 16 februari om 11:00 – 16:00 en 21:00 uur uitgezonden. Het was voor TV Valkenburg het eerste grote evenement in haar toen nog zeer jonge bestaan.

Vastelaovesclips ziet u dagelijks van zondag tot en met woensdag.

Vastelaovend Hoeskonzèr van de Philharmonie Zuidnederland wordt op zondag om 19:00 – 20:00 – 21:00 – 22:00 uur uitgezonden.
Cultura Mosae organiseert in samenwerking met de Muziekgieterij, Philharmonie Zuidnederland en CV de Tempeleers een Maastrichts Vastelaovend Hoeskonzèr! 
Deze partijen vinden het belangrijk om het Vastelaovendsgevoel bij de mensen thuis te brengen. De Muziekgieterij wordt in carnavalsstijl aangekleed door de Tempeleers. Veertien musici van Philharmonie Zuidnederland spelen samen met diverse gastartiesten Maastrichtse Carnavalsklassiekers. Het orkest wordt bijgestaan door de winnaars van het MVK 2021: De Köp en Frans Theunisz. En natuurlijk mag Beppie Kraft niet ontbreken.

CS de Mirlitophile #indehoeskamer – livestream van de Valkenburgse carnavalsvereniging.
CS de Mirlitophile organiseert op vastelaoveszondag 14 februari de traditie van de sleuteloverdracht met een livestream onder de naam “#indehoeskamer”. De carnavalssociëteit stelt een gevarieerd programma samen waarbij herinneringen uit vroeger jaren centraal staan. Er is veel muziek te horen maar ook veel ‘dom gepraat’. De stream wordt aangeboden door de organiserende vereniging CS de Mirlitophile. TV Valkenburg geeft de livestream door die om 10:33 uur start en zal duren tot 18:11 uur.