Prijsuitreikingen Kunstprijs 2022 en Cultuurprijs 2022

Voorpagina » Nieuws » Prijsuitreikingen Kunstprijs 2022 en Cultuurprijs 2022

Op zaterdag 12 maart 2022 (v.a. 16u) reikt de Kunst- en Cultuurraad Valkenburg a/d Geul de Kunstprijs 2022 en de Cultuurprijs 2022 uit in de Kloosterkerk (Oosterweg 1 Valkenburg). De beide prijzen bestaan uit een geldbedrag en een persoonlijke oorkonde. Maar bovenal is het de eer die de genomineerden en de ontvangers van de prijzen toekomt.

De kunstprijs gaat naar iemand die zich verdienstelijk heeft gemaakt door zich op een actieve en creatieve manier in te zetten voor de kunst. En met een klein of groots kunstproject een positieve bijdrage levert aan het kunstaanbod binnen Gemeente Valkenburg a/d Geul.

De cultuurprijs wordt uitgereikt aan iemand die zich op bijzondere wijze manifesteert op het culturele vlak: een cultureel evenement dat een positieve bijdrage levert aan de Gemeente Valkenburg en een goede stimulans is voor het culturele aanbod binnen de Gemeente.

De uitreikingen worden muzikaal omlijst door KidsKoor Vallekeberg komt én leerlingen van Collab Muziekschool Heuvelland, de nieuwe muziekschool gevestigd in Valkenburg.
Iedereen is welkom voor deze feestelijke uitreikingen: zaterdag 12 maart vanaf 16u in de Kloosterkerk.