Praten over duurzaamheid in de S.D.G.-bus

Voorpagina » Nieuws » Cultuur » Praten over duurzaamheid in de S.D.G.-bus

De Sustainable Development Goals bus (de SDG-bus) bezoekt van 24 tot en met 29 april Valkenburg aan de Geul. Jongeren en beleidsmakers uit de gemeente gaan in de bus met elkaar in gesprek over hoe de 17 duurzame ontwikkelingsdoelen lokaal op de agenda kunnen worden gezet.

S.D.G.-bus

In Valkenburg en in Vilt
Bij de start van de dag staat de bus bij het gemeentehuis. Raadsleden worden uitgenodigd om in gesprek te gaan met de SDG Voices, inspirerende jongeren die zich inzetten voor de SDG’s. Beleidsmedewerkers van de gemeente volgen in de tussentijd een besloten plenaire sessie. Van 10:00 tot 12:00 uur vinden er workshops plaats in de bus voor alle geïnteresseerden. Rond 13:30 uur vertrekt de bus naar Cascade in Vilt. Daar zullen vanaf 16:00 uur bewoners, maatschappelijke organisaties en ondernemers in gesprek gaan over de toekomst van Valkenburg aan de Geul, gekoppeld aan de 17 doelen.

Meer informatie over de Sustainable development via www.sdgnederland.nl. Meer informatie over de SDG-Stedentrips is te vinden via www.sdgnederland.nl/stedentrip