Mirlitophile organiseert rondleiding door het Pantheon

Voorpagina » Nieuws » Cultuur » Mirlitophile organiseert rondleiding door het Pantheon

De leden van C.S. de Mirlitophile 1879 organiseren vanaf de maand september meerdere rondleidingen, zowel individueel als in groepsverband, om te vertellen over de Valkenburgse (carnavals-) geschiedenis en neemt de bezoekers mee voor een exclusief bezoek aan het Pantheon, de hoeskamer van de sociëteit in de Gemeentegrot.

Afbeelding van prins Lei Tummers 1958

Hoeskamer
De Mirlitophile bieden deze mogelijkheid aan in navolging van de uitzending ‘oet de hoeskamer op vastelaoveszóndeg van de sociëteit via TV Valkenburg. Het bestuur vindt het ongepast om nu direct na de watersnoodramp en de geldende coronamaatregelen langs de deuren te gaan bij de sponsoren om een financiële bijdrage te vragen.
Wandel mee met een van de leden van de raad van 11 van CS de Mirlitophile en ontdek de geschiedenis achter de Valkenburgse Carnaval.

Wanneer
De rondleidingen zijn op de zaterdagen 4 september om 14.30 uur, 25 september om 14.30 uur, 16 oktober om 14.30 uur, 23 oktober om 14.30 uur en op 6 november om 14.30 uur.

Groepen
Reserveer een exclusieve rondleiding voor jouw gezelschap. Dit kan vanaf 15 betalende deelnemers. Neem voor beschikbaarheid en mogelijkheden contact op met communicatie@mirlitophile.nl

Meer informatie vind je hier.