Komt Valkenburg in de finale van het LVK 2021?

Voorpagina » Nieuws » Cultuur » Komt Valkenburg in de finale van het LVK 2021?

Het duo Andy & Roy vertegenwoordigt ook dit jaar tijdens het LVK Valkenburg aan de Geul in de strijd om het beste vastelaovensnummer van het jaar. De mannen hebben ingespeeld op de actualiteit door een nummer in te zenden waarmee ze vastelaovend vierend Limburg graag een hart onder de riem willen steken. Nee, dit jaar is de Vastelaovend niet zoals we gewend zijn. Maar houd moed en “houd vastelaovend vas”… immers; outs weurt ’t weer zou wie ’t ummer waor.

Komend weekeinde  staan Andy & Roy in de halve finale. Deze wordt uitgezonden op L1 radio en via de livestream op Facebook. De uitzending begint op vrijdagavond 22 januari om 18:00 uur, de herhaling ervan begint op zaterdagmiddag 23 januari om 13:00 uur.

Stemmen
Na de beide uitzendingen kan er worden gestemd op Andy & Roy. Op vrijdagavond is dat  tussen 19:30 en 20:00 uur, op zaterdagmiddag tussen 14:30 en 15:00 uur. SMS LVK(spatie)35 naar 4004 (Let op, het telefoonnummer is dit jaar anders dan in voorgaande jaren).

Zondag 24 januari wordt bekendgemaakt wie op 5 februari in de finale staat. Helaas vindt deze niet plaats in een bomvolle zaal met 5000 vastelaovesvierders, maar worden vooraf opgenomen videoclips uitgezonden op L1 TV. Uiteraard hopen we dat Valkenburg aan de Geul hierbij ook nu weer acte de présence mag geven!