Kerstconcert Chorale Valkenburg

Voorpagina » Nieuws » Kerstconcert Chorale Valkenburg

Chorale Valkenburg geeft op 23 december 2023 om 19:30u in de Kloosterkerk in Valkenburg een Kerstconcert. Het koor zal Kerstliederen uit diverse landen aan de toehoorders voordragen.

Over Chorale Valkenburg

Chorale Valkenburg is een gemengd operakoor in Valkenburg aan de Geul. Het koor staat onder leiding van dirigent Rob Meijers. 

Chorale heeft zo’n dertig leden uit Valkenburg en omliggende gemeenten. Het koor is ingedeeld in acht stemgroepen 1e en 2e sopraan, 1e en 2e alt, 1e en 2etenor, bariton en bas. Er is een grote variatie in achtergronden, leeftijd, werkzaamheden en activiteiten van de leden. Voorop staat het zingen van operamuziek in een plezierige sfeer om vervolgens tijdens concerten het publiek te laten genieten van deze muziek. Gezellig, maar toch serieus. Dit maakt Chorale Valkenburg een leuk en interessant koor. Wij willen jonge mensen, vaak nog studerend of pas afgestudeerd, een kans geven om als solist ervaring op te doen. Onze missie is het bieden van een plek voor liefhebbers van met name, maar niet uitsluitend, operamuziek en bij te dragen aan het culturele leven van Valkenburg en omgeving. De standplaats van Chorale is Valkenburg aan de Geul.

Tijd: 19:30u
Locatie: Kloosterkerk, Oosterweg 1, 6301PX Valkenburg
Toegang: vrije gave
Meer info: https://choralevalkenburg.nl