Financiële steun voor Kerststad via TVM Foundation

Voorpagina » Nieuws » Cultuur » Financiële steun voor Kerststad via TVM Foundation

Bij de Geulpoort ontving Gert Veenhuizen, voorzitter van Kerststad Valkenburg een cheque van Joop Atsma, voorzitter van de TVM foundation. Met de bijdrage van € 5000,- kan een deelnemende praalwagen voor de Kerstparade vernieuwd worden. Gert Veenhuizen is `zeer ingenomen met de financiële injectie. “Het is een mooie impuls en stimuleert de vrijwilligers om door te gaan.”

Joop Atsma en Gert Veenhuizen

Moeilijke periode
Het coronavirus en de overstromingen van verleden jaar hebben diepe sporen nagelaten. De vrijwilligers gaan door. Zij werken hard aan het programma van Kerststad 2022. Voorzitter Veenhuizen hoopt ook dat het gemeentebestuur voluit achter de plannen blijft staan en meewerkt om de evenementen alle ruimte te geven. “Onze vrijwilligers, ondernemers en vooral mensen hier verdienen dat.”

Foundation
De coöperatie TVM reserveert jaarlijks een deel van haar winst en doneert deze aan de TVM Foundation. De stichting ondersteunt maatschappelijke initiatieven met een blijvend karakter. De aanvraag van Stichting Kerststad Valkenburg werd ondersteund door het bedrijf Dirix Elsloo BV dat  lid is van de coöperatie TVM.

Foto kerststad Valkenburg