Home AGENDA - 1Valkenburg.nl ‘Kunst met gepaste trots’: veelzijdige groepsexpo bij Jos Schols

‘Kunst met gepaste trots’: veelzijdige groepsexpo bij Jos Schols

Thuisgalerie en Kunstatelier Jos Schols in Broekhem-Noord organiseert op zaterdag 23 april en zondag 24 april de jaarlijkse groepsexpo. Een groot publiek en de fijnproevers kunnen op de tentoonstelling schilderijen en tekeningen bezichtigen van Jos zelf en van zijn cursisten.

“De expo heeft als titel ‘Kunst met gepaste trots’, omdat de cursisten best trots mogen zijn op wat zij in de lessen en daarbuiten met veel passie hebben gepresteerd. En ik ben trots op hen. Wij hebben samen naar de tentoonstelling toegewerkt met een prachtig resultaat”, legt de bevlogen kunstenaar en docent Jos Schols uit.

Genieten van diverse kunst

Bezoekers kunnen op drie verdiepingen op Schols’ adres genieten van geselecteerde, toegankelijke kunst met als thema’s portretten, dansers, naakten, landschappen en stillevens.

Kunstenaar en (aanwezige) cursisten lichten hun werk op verzoek persoonlijk toe.

Men is welkom in Thuisgalerie en Kunstatelier Jos Schols. Prof. Michael Eschlaan 9 in Broekhem-Noord (Valkenburg aan de Geul). Geopend op 23 en 24 april van 13.00 uur tot 17.00 uur. Na het expoweekend geopend op afspraak. Gratis parkeren. Uitvoerige informatie op www.josschols.nl of tel.nr. (043) 364 30 10.

Datum

23 april 2022
Afgelopen

Tijd

13:00 - 17:00

Locatie

Thuisgalerie en Kunstatelier Jos Schols
Prof. Michael Eschlaan 9, Broekhem-Noord
Website
http://www.josschols.nl
Categorie