CV de Boschrave organiseert Sjlagerverkeezing 2022

Voorpagina » Nieuws » Cultuur » CV de Boschrave organiseert Sjlagerverkeezing 2022

CV de Boschrave uit Houthem-Sint Gerlach organiseert de Sjlagerverkeezing 2022. Na een jaar afwezigheid vanwege COVID-19 zal dit evenement plaatsvinden op vrijdag 19 november a.s. in gemeenschapshuis de Holle Eik in Houthem. Vanaf dit jaar zal de jaarlijkse sjlagerverkeezing rouleren tussen de kernen Houthem, Schin op Geul, Sibbe en Valkenburg-centrum.

Opvolger
Wie wordt de opvolger van de Sjinse Oud-Prinse die de sjlager 2020 wonnen? Zij openen als oud-winnaar de avond feestelijk met hun winnende lied ‘Trosse los’. De winnaar mag het predicaat ‘Sjlager 2022’ dragen.

QR-code
De zaal van het gemeenschapshuis gaat open om 19.00 uur. Het evenement zelf start om 20.11 uur. Toegang tot het evenement is te verkrijgen volgens de op dat moment geldende richtlijnen vanuit de Rijksoverheid. Dit betekent, dat er misschien gewerkt zal worden met de QR-code.

Meedoen?
Het is nog steeds mogelijk om deel te nemen aan deze wedstrijd. Heb jij een carnavalslied geschreven en wil je ook meedingen naar de winst? Meld je dan aan via zittingencvdeboschrave@gmail.com. Dit kan tot uiterlijk 30 oktober a.s.

Archieffoto TV Valkenburg