CS de Mirlitophile roept jubileumprinsenpaar uit

Voorpagina » Nieuws » Cultuur » CS de Mirlitophile roept jubileumprinsenpaar uit

Dit jaar viert C.S. de Mirlitophile 1879 haar 13×11-jarig jubileum. Een jaar boordevol extra feestelijke evenementen. Het jubileumjaar start donderdag 11 november 2021 met de opening van de Valkenburgse carnaval in de Gemeentegrot aan de Cauberg. Om 19.15 uur verzamelt iedereen bij de Gemeentegrot waarna de festiviteiten in het Pantheon beginnen. Anders dan andere jaren wordt tevens op de 11de van de 11de het portret onthuld van onze huidige Stadsprins Erik I. De openingshandeling van het jubileumjaar zal gebeuren door Opperbok burgemeester Daan Prevoo. Daarnaast wordt tevens de jubileummedaille gepresenteerd en zullen de aspirantleden Ferry Kist en Jef Pluijmen geïnstalleerd worden als officieel lid van de vereniging. Einde van de avond is 22.30 uur. U dient er rekening mee te houden dat het niet mogelijk is tussendoor de Gemeentegrot te verlaten.

Vastelaovesnach_2021

Uitroepen jubileum prinsenpaar
Op zaterdag 13 november wordt het jubileum prinsenpaar gepresenteerd in de Polfermolen. Optredende artiesten zijn Andy & Roy, De Party Kryner, Eric Cruts en W-Dreej. Om de feestzaal te betreden dient u in het bezit te zijn van een geldige QR-code, bijbehorend persoonlijk paspoort en een entreeticket.

Tickets zijn te koop op de website https://mirlitophile.nl/vastelaovesnach

De deuren gaan om 18.30 uur open. Het programma start om 19:00 uur en zal tot middernacht duren.

Jubileumprogramma in 2022
Op 20 november wordt vanaf 20:00 uur  de Prinsenreceptie in de Polfermolen gehouden. Op 29 januari 2022 vindt de grote jubileumreceptie vanaf 16:00 uur plaats in de Polfermolen. Op 30 januari 2022 sluiten de Mirlitophile het jubileumweekend af met een daverende zitting die om 11:11 uur start en tot 16:00 uur zal duren.