Nederlands-Vlaams jongerenproject 20 twintigers

Voorpagina » Nieuws » Nederlands-Vlaams jongerenproject 20 twintigers

Nederlands-Vlaams jongerenproject 20 twintigers

Programma voor jongeren tussen de 20 en 30 jaar die voor hun carrière belangstelling hebben voor Nederlands-Vlaamse samenwerking

In vier weekenden komen Nederlandse en Vlaamse jongeren samen voor een cultureel, economisch en maatschappelijk programma met lezingen, excursies, ontmoetingen, discussies en vertier in een ontspannen sfeer. Na afloop van het programma blijven deelnemers met elkaar in contact en ontmoeten zij nieuwe mensen in een jaarlijkse reünie, waarvan het bezoekersaantal blijft toenemen. Zo groeit een zakelijk netwerk van belangstellenden in de Nederlands-Vlaamse samenwerking.

Voor wie

Voor ambitieuze jongeren in de leeftijd 20-30 jaar die nog studeren of al zijn begonnen aan hun carrière. Interesse in Nederlands-Vlaamse samenwerking en het hebben van ambitie hierin zijn de belangrijkste vereisten. Daarom weegt motivatie zwaarder dan opleiding en dagelijkse bezigheid.

Waar en wanneer

8-10 april 2022 in Gent
6-8 mei 2022 in Den Haag
23-25 september 2022 in Brussel 28-30 oktober 2022 in Amsterdam.

Kosten voor deelname

Dit programma wordt mogelijk gemaakt door het ANV. De kosten zijn € 150,- inclusief overnachtingen bij hostels en maaltijden. De reiskosten naar de locaties en verzekering zijn voor eigen rekening.

Overige voorwaarden

We verwachten dat je de geplande weekenden voor de twintigers vrijhoudt en dat je voor het laatste weekend een korte presentatie voorbereidt over wat jij belangrijk vindt in de Nederlands-Vlaamse samenwerking.

Meedoen

Stuur vóór 1 maart 2022 een mail naar info@anv.nl met je motivatiebrief en een kort cv. Na die datum zullen we je snel laten weten of je bent geselecteerd. Uiteraard nemen wij de AVG-richtlijnen in acht.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website https://www.anv.nl/20twintigers/. Toch nog vragen? Stel ze gerust per mail of bel naar 0031703245514.

ANV

Het ANV brengt Nederlanders en Vlamingen samen om elkaar beter te leren kennen, de belangstelling voor elkaar te vergroten en de samenwerking te verbeteren.

Binckhorstlaan 36/M3.11, 2516 BE Den Haag, E info@anv.nl, t +31703245514, w www.anv.nl