Goed nieuws: Museum Valkenburg ontvangt een donatie van € 3.000

Voorpagina » Nieuws » Kunst » Goed nieuws: Museum Valkenburg ontvangt een donatie van € 3.000

Goed nieuws: Museum Valkenburg ontvangt een donatie van € 3.000,00

Op 26 april kreeg Guy Caelen door burgemeester Daan Prevoo een koninklijke onderscheiding opgespeld als Lid in de Orde van Oranje Nassau. Vanwege de bijzondere band die Guy en ook zijn echtgenote Rian al sinds jaar en dag hebben met ons museum, heeft deze feestelijke gebeurtenis plaatsgevonden in Museum Valkenburg. Dit is voor Guy aanleiding geweest het museum voor te dragen voor een donatie van de Stichting Boeken voor Mensen.

Op 21 augustus ontvingen wij het fantastische nieuws dat de Stichting Boeken voor Mensen Maastricht en Rotary Maastricht Oost het museum een donatie hebben toegekend in verband met geleden waterschade in juli 2021. Het gedoneerde bedrag van €3.000,- is bestemd voor een nieuwe verlichting.

We zijn zeer verblijd met deze ruime donatie! Met deze bijdrage zal op korte termijn een aanzienlijke verbetering te zien zijn in ons gebouw.

Een bezoek aan de Boekenkelder van de Stichting Boeken voor Mensen aan de Francois de Veijestraat 9, 6221 AB te Maastricht is zeer de moeite waard. Zie hun website http://www.boekenvoormensen.nl